Faciliteiten

Feest met overnachting

Voor welk arrangement ook wordt gekozen. Jaap en Jolanda begeleiden hierbij als gastheer en gastvrouw van het begin tot het eind. Adviseren welke overnachting het best past bij de groep en bij het budget. Camping de Kapschuur is voor de zomer een voordelige keus. In de winter is er een groepsaccommodatie beschikbaar met drie kamers waar 14 personen kunnen overnachten met uitbreiding tot 18 personen. Deze kamers worden ook apart verhuurd als B&B. Tevens beschikken wij over 3 trekkershutten en een wijnvat. Meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden kunt u vinden op onze camping de Kapschuur website. Ga naar www.campingdekapschuur.nl of klik op de knop ''Bekijk ook eens onze camping website''.

Van alles te beleven

Stadskanaal is een belangrijke plaats voor de omgeving. Het heeft hierin een centrumfunctie. Op een steenworp afstand ligt ook Drenthe en het zal duidelijk zijn dat bij een meerdaags verblijf alleen daardoor al een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden is, waarbij het woord ‘verveling’ niet aan de orde komt. Diverse bezienswaardigheden, zoals een recreatieplas, bossen, Schotse Hooglanders, bioscoop, theater, café’s, dancing, discotheken, musea, terrasjes, markten en een modern winkelcentrum.

Flexibel

Jaap en Jolanda, zijn er op gebrand uw dag (of meer) tot een succes te maken. De faciliteiten van de Kapschuur zijn uitgebreid en als het moet wordt de centraal staande Kapschuur omgetoverd tot een barbecue-/kampvuurplaats. De gasten kunnen dan na inspannende activiteiten tot rust komen, om vervolgens te genieten van een heerlijke barbecue en een gezellig kampvuur. Ook de recreatiezaal is daar trouwens heel geschikt voor, om bij de knapperende open haard warm te worden of lekker wegdoezelend een versnapering te nuttigen, wat overigens ook aan de gezellige bar prima kan. Kortom: Voor al uw feesten en partijen kunt u bij 'De Kapschuur' alle kanten op.
Deze website gebruikt cookies Informatie